despre noi

Compania a fost înființată în 2001, dar pentru noi povestea a început abia în 2014, când am cumpărat compania de la proprietarul din Oradea. La început a fost o afacere de un singur om, am început să lucrez singur, apoi mi s-a alăturat încă o persoană și m-a ajutat și soția mea. În 2021, echipa noastră a ajuns la numărul actual de 5 persoane.

Încă din studenție, eram foarte dedicat profesiei, de aceea am căutat în mod activ noi proiecte și, încet-încet, cercul meu de clienți a început să se extindă. Chiar și acum îmi amintesc de primul proiect, designul interior al unei locuințe, mai degrabă un proiect de amenajare interioară, pe care l-am găsit într-un anunț din ziar și m-am dus la întâlnire cu portofoliul meu inscriptionat pe CD. Ca urmare a lucrării de succes, clientul m-a recomandat cunoștințelor sale și am reușit să obțin din ce în ce mai multe lucrări. Între timp, pe lângă universitate, lucram și într-un birou de proiectare din Oradea.

După câțiva ani, mi-am întemeiat o familie și am continuat să lucrez acasă, pentru clienți vechi și noi, ceea ce s-a dovedit a fi un succes, așadar am continuat să primesc noi proiecte pentru proiectare de spații exterioare, interioare și mobilier. Din 2016 a devenit necesară închirierea unui spațiu de birou, deoarece volumul de muncă nu mai putea fi realizat de acasă.

După convingerea noastră, calitatea se află în detalii, de aceea ne străduim să oferim clientului maximul în tot ceea ce facem, planificând totul până la cel mai mic detaliu pentru a ne asigura că viziunea sa este realizată în execuție. Astfel, simțim că putem oferi mai mult clienților noștri, deoarece lucrăm la fiecare proiect cu dedicație și precizie totală, chiar dacă procesul de lucru este mult mai lung în acest fel.

echipa noastră

În prezent, echipa BODOR Architecture este formată din cinci persoane. Împreună cu soția mea lucrăm pe partea de proiectare, doi colegi sunt responsabili de finalizarea planurilor, iar un coleg se ocupă de administrație. Aceste cinci persoane reprezintă personalul permanent al companiei noastre.

sfântu gheorghe, strada 1 decembrie 1918, nr. 33, etaj 1, birou 4.

istoria și rezultatele noastre

O mare parte din lucrările noastre constau în proiectarea clădirilor, proiecte de arhitectură, structură și instalații (rețea de apă, electricitate și încălzire), precum și în obținerea de autorizații și aprobări. Oferim, de asemenea, măsurători topografice și studii geologice. În plus, am fost implicați într-o serie de proiecte în care, pe lângă proiectarea de arhitectura, ni s-a cerut să realizam proiectul de amenajare interioară respectiv proiectarea pieselor de mobilier. După proiectarea cu succes a clădirilor, clienții noștri mulțumiți ne abordează deseori pentru proiectarea interioarelor, a mobilierului și a obiectelor de amenajare interioară.

Suntem mândri de proiectele în care am fost implicați și la care lucrăm în prezent. Ne bucurăm să constatăm că majoritatea proiectelor noastre ajung în etapa finală, sunt executate și clientul utilizaeză cu bucurie clădirea. Cred că cel mai mare merit al nostru este că fiecare proiect nou este rezultatul recomandărilor clienților noștri mulțumiți, astfel încât calitatea muncii noastre vorbește de la sine, iar pentru noi aceasta este cea mai bună reclamă posibilă.

asigurăm un serviciu complet, urmărind execuția de la primul pas, până la ultimul pas

Scroll to Top