bodor architecture

secretul calității se află în detalii

birou de arhitectură și design interior. proiectarea exterioară și interioară a clădirilor.

elaborare proiecte de prezentare, proiecte de autorizație și proiecte de execuție

scurtă prezentare

Biroul de arhitectură și design interior BODOR Architecture și-a început activitatea în 2014 cu un singur arhitect, devenind de-a lungul anilor o companie în care activează o mică echipă de experți, într-o atmosferă familială. Profesioniști dedicați, creativi și ambițioși lucrează zi de zi pentru a se asigura că munca lor exigentă și de calitate se reflectă în clădirea fiecărui client mulțumit, atât din exterior, cât și din interior.

Din primul moment al colaborării până la ultimul, luăm povara de pe umerii clientului, asigurându-ne că planurile de arhitectură și design interior sunt întocmite și implementate cu profesionalism, respectiv urmărim cu atenție executarea proiectului. Suntem mândri de proiectele și de echipa noastră, primim fiecare nouă colaborare cu entuziasm, garantând clienților noștri un serviciu excelent de proiectare, design interior și de mobilier.

serviciile noastre

Oferim servicii complete de proiectare și design.  Ne ocupăm de proiectarea clădirilor cu toată administrația necesară, respectiv design interior și design piese de mobilier.

proiectare

proiectarea clădirilor, de la primul pas până la ultimul, întocmirea documentației, administrare, obținerea autorizațiilor de construcție, monitorizarea execuției proiectelor.

design interior

proiectarea interioarelor în conformitate cu cerințele clientului, urmărirea executării lucrărilor.

design de mobilier

pe lângă serviciile de amenajare interioară și exterioară, suntem, de asemenea, bucuroși să ne ocupăm, la cerere, de proiectarea pieselor de mobilier și a obiectelor de amenajare interioară.

portofoliu

Suntem mândri de proiectele noastre din trecut și suntem mereu bucuroși să acceptăm noi colaborări.
Aruncă o privire la lucrările noastre anterioare și găsește inspirație pentru proiectarea clădirii visurilor tale.

contact

locație

sfântu gheorghe, strada 1 decembrie 1918, nr. 33, etaj 1, birou 4.

Telefon

0744 142 600

e-mail

bodorarh@gmail.com

Scroll to Top