rólunk

A cég 2001-ben alakult, azonban számunkra a történet csupán 2014-ben kezdődött el, amikor megvásároltuk a nagyváradi tulajdonostól. Eleinte egy személyből állt, egyedül kezdtem bele a munkába, majd mellém került egy segéd, illetve feleségem is besegített. 2021-ben értük el a jelenlegi 5 fős felállást. 

Már egyetemista koromban nagyon elhivatottnak éreztem magam a szakma iránt, ezért aktívan kerestem az újabb projekteket, és lassan kezdett bővülni a megrendelők köre. Most is előttem van az első megrendelésem, egy magánlakás belső tereinek tervezése vagy látványterve, háromdimenziós tervezése, de inkább a látványterve, melyre egy újsághirdetésben találtam, és CD-re írt portfóliómmal mentem megbeszélésre. A sikeres megbízás eredményeképp a megrendelő ajánlott ismerőseinek, és így sikerült egyre több megbízást vállalnom. Mindeközben egyetemi tanulmányaim mellett Nagyváradon is egy tervezőirodában is dolgoztam.

Pár év elteltével családot alapítottam, így itthon folytattam a munkát, régi és új megrendelőknek, ami sikeresnek bizonyult, és folyamatosan újabb megbízásokat kaptam külső és belső terek, valamint berendezési tárgyak tervezésére. 2016-tól szükségessé vált egy irodahelyiség bérlése, mivel a megbízások mennyisége már nem volt összeegyeztethető az otthoni munkával.

Hiszünk abban, hogy a minőség a részletekben rejlik, ezért törekszünk mindenben a maximumot nyújtani a megrendelőnek, és mindent a legapróbb részletekig megtervezni, hogy a tervezett elképzelések megvalósuljanak a kivitelezésben. Ebben érezzük azt, hogy többet tudunk nyújtani ügyfeleinknek, hisz minden projekten teljes odaadással, pontossággal dolgozunk, akkor is, ha ily módon a munkafolyamat jóval időigényesebb.

csapatunk

A BODOR Architecture csapata jelenleg öt személyből áll. Feleségemmel együtt foglalkozunk a tervezéssel, két kollégánk a tervek véglegesítéséért felel, illetve egy kollégánk intézi a papírmunkát. Ez az öt személy cégünk állandó felállása.

sepsiszentgyörgy, 1918. december 1 út, 33 szám, 1. emelet, 4. iroda

történetünk és eredményeink

Megbízásaink nagy hányada épülettervezés, építészeti, statikai illetve szerelési (víz-, villany- és fűtéshálózat) tervek, valamint engedélyek és jóváhagyások beszerzése. Szolgáltatásunk része topográfiai mérések és  geológiai tanulmányok készítése is. Ezen felül, számos olyan projektünk volt, ahol a külső tervezésen túl, a belső terek és berendezések tervezésére is minket kértek fel. Elégedett ügyfeleink az általunk tervezett épület kivitelezése után megkeresnek a belső terek látványtervének és a berendezési tárgyak, bútorok  tervének elkészítésével is.

Büszkék vagyunk azokra a projektekre, amelyekben részt vettünk és amelyeken jelenleg dolgozunk. Örömünkre szolgál, hogy legtöbb tervünk eljut a végkifejletig, kivitelezésre kerül és a megrendelő örömmel használja az épületet. Legfőbb érdemünknek azt tartom, hogy minden megbízásunk abból születik, hogy korábbi elégedett ügyfeleink ajánlanak, tehát a munkánk minősége magáért beszél, és számunkra ez a lehető legjobb reklám.

teljes körű szolgáltatást nyújtunk, követjük a kivitelezést az első kapavágástól a beköltözésig

Scroll to Top